Food Lovers

Als specialist in catering op maat, vindt u bij Food Lovers een creatieve, elegante en eigentijdse keuken voor uw evenementen. Steeds in harmonie met de specifieke visie en wensen van onze klanten geloven wij in een gezonde en verse keuken met een home-made twist.

De beleving van onze klanten en hun gasten is daarbij cruciaal voor ons.

Food Lovers, Precious Food Moments.

Daarnaast zweren we onmiskenbaar bij een passie voor authentieke kwaliteitsproducten boordevol smaak. Welke formule u ook kiest, onze keuken gaat steevast voor een prachtig, verfijnd en origineel resultaat.

De service, gebracht door een team van jonge, enthousiaste, proactieve en flexibele professionals, geeft uw evenement bovendien een aangename, chique toets.

Bij Food Lovers nemen we uitvoerig de tijd om te luisteren naar de wensen van onze klant. Een onberispelijke opvolging en een duidelijke, transparante aanpak zorgen vervolgens voor een echte toegevoegde waarde die uw evenementen – zowel privé als professioneel – naar een hoger niveau tilt.

Uw evenementen

Business of privé, voor groot of klein gezelschap, een exclusieve maaltijd of simpele bite, wij hebben een op-maat oplossing voor U.

Uw professionele evenementen

Van een zeer klein gezelschap tot nationale evenementen, voor een aperitief, walking dinner of dinner aan tafel, het Food Lovers team heeft een uitgebreide ervaring in in alle soorten evenementen.

Of het nu een drink betreft, bedrijfsfeesten, sectorevents, verjaardagen, productlanceringen, enz. bij Food Lovers werken we steevast vanuit een persoonlijke benadering, aangepast aan uw verwachtingen.

Elk moment van uw evenement moet immers buitengewoon zijn en net om dat te bereiken willen we in elke stap van het project uw wensen inlossen.

Uiteraard zijn we in de eerste plaats jullie partner voor de catering, maar daarnaast delen wij maar al te graag onze ervaring inzake decoratie, de keuze van het servies en het vinden van een geschikte locatie of tent.

Neem contact op met ons team en wij helpen jullie graag en snel verder.

Uw privé evenementen

Van een gastronomische maaltijd met vrienden tot het organiseren van huwelijken, communiefeesten, tuinfeesten of barbecues, FOOD LOVERS is en blijft een referentie in de sector.

Ons team stelt zijn professionalisme volledig ten dienste van uw wensen om u zo te helpen het verschil te maken en uw gasten te verrassen door voor buitengewone momenten te zorgen.

In dat kader delen wij ook heel graag onze ervaring en creativiteit op vlak van decoratie en de opbouw van uw evenement, uiteraard altijd met in het achterhoofd uw gasten de best mogelijke ontvangst te bezorgen.

Vraag het ons gerust, we hebben ongetwijfeld een oplossing die u zal bevallen.

Crew catering

Ook wanneer u tijdens uw evenement of conferentie zorg wil dragen voor de medewerkers die ervoor zorgen dat alles in goede banen loopt, kan u bij ons terecht en gebruik maken van onze jarenlange ervaring in Crew Catering.

Denk daarbij aan het leveren van artisanale broodjes voor de grote honger, warme koekjes als tussendoortje of kleine snacks voor de snelle hap.

Ons team biedt u ongetwijfeld de beste oplossingen aan rekening houdende met uw wensen, uw budget en de locatie.

Contacteer ons voor alle vragen wat organisatie of budget betreft, wij zullen er zeker een oplossing voor hebben!

BE HOT DOG

FOOD LOVERS mobiele concept Be Hot Dog is dan weer  oplossing voor een chill en hip evenement!

Zowel mogelijk in een formule mét als zonder bediening stellen we één of meerdere originele New-Yorkse Hot Dog karren ter beschikking, waarin we broodjes van hoge kwaliteit serveren met verse ingrediënten, boordevol smaak, die voor een verrassende Haute Dog ervaring zullen zorgen!

www.behotdog.be of stel ons de vraag :-)


"De kleine momenten van vandaag worden de kostbaare herinneringen van morgen."

Afrikaans spreekwoord

Contacteer hem voor vragen over het dagdagelijks beleid, management en finance.

Ons Team

Een commercieele vraag? Iets administratiefs? Maar een inlichting? Contacteer rechtstreeks het correcte lid van ons team, wij zijn er voor U!

Donald Verdussen

Sales Manager


Beheerst Uw evenement van A to Z.
Degene die met U crëert!

donald@food-lovers.be

Tel: 0032 498 80 26 06

Frédéric Dufeys

Logistics & Project Manager


Hij beheerst alle projecten!
Degene die het doet vliegen!

Valérie Deltombe

HR & Admin Manager


Onze HR & Admin boss.
Zij brengt wat rust, soms...

Arnaud Tabery

Managing Director, Sales & Strategy


Onze Directeur.
Hij is overal tegelijkertijd.

Onze zalen

Hierbij vindt u een overzicht van de zalen en locaties die ons meer dan regelmatig ontvangen voor een catering, al zijn er nog veel meer waar we mee samen werken. Vragen ? Wij helpen u graag verder.

Autoworld - Bru

Standing: 1500 - Sitting: 1000


Brussels Expo - Bru

... endless solutions :-)


Brussels Gate - Groot Bijgaarden

.... endless solutions :-)


Brabanthall - Leuven

... endless solutions :-)


Docks Dôme - Bru

Standing: 1400 - Sitting: 800


Drive City - Nijvel

Standing from 100 to 1000 - Sitting from 15 to 400


Aérodrome de Temploux - Namen

Standing: 300- Sitting: 180


La Sucrerie - Waver

Standing: 1300 - Sitting: 850


White Cinema - Bru

Standing: 300 - Sitting: 150


La Madeleine - Bru

Standing: 1500- Sitting: 500


Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis - Bru

Standing 750- Sitting from 15


Brasserie de Bertinchamps - Gembloux

Standing: 300 - Sitting: 120


Le Moulin Al Poudre - Chastre

Standing: 300 - Sitting: 150


La Ferme du Prince - Rixensart

Standing: 100/300 - Sitting: 60/150


Quantum Space - Hoeilaart

Standing 80 - Sitting 30


L'Atelier de la Ferme de Woo - Rosières

Standing: 40 - Sitting: 20


La Villa - Groot Bijgaarden

Standing: 200 - Sitting: 100


Château de La Hulpe - Parc Solvay

Standing 350 - Sitting 150


Chateau de Bioul - Namen

Standing: 250 - Sitting: 180


Kasteel van Groot Bijgaarden - Groot Bijgaarden

Standing 600 - Sitting 250


Chateau de Merode - Rixensart

Inside : Standing: 100 - Sitting: 40 Outside : Endless solutions


Terblock - Overijse

Standing: 800 - Sitting: 400


Wij zijn trots op onze klanten!

BBDO, Beobank, BMW, BNP Paribas Fortis, BEHVA, Boggi, Citroën, Corona Extra, Carrefour, Coca Cola Cie, Cointreau, CroixRouge/RodeKruis, Colman, Culinaria, D’Ieteren, DamiaanActie/ActionDamien, DELEN, Dior, DDMC, Maison Degand, Delhaize, D-Side, DS Automobiles, Dinh Van, Engie, European Commission, Edge Brocker, Fujitsu,  FVO-FEB,  Febiac, Ferrari, Fiat, GSK, Google, Huawei, INBEV, Infrabel, Jaguar, Jean-Michel Martin, Jeep, KIA, Kure, L’Oréal, Land Rover, Lamborghini, Lexus, Loterie Nationale, Louyet Group, Maserati, McDonalds, McLaren, Mercedes, Mini, MoniteurAutomobile, Mouvement Réformateur (MR), Monoprox Belgium, NATAN, Oakshed&Sons, OTAN, Parti Socialiste(PS), Peugeot, Porsche Belgium, Porsche Centre Liège, Poesche Import, Proximus, Puilaetco, RTBF, Roularta, Saint Gobain, Sarenza, Seat, Skoda, SWATCH, Swarovski, T-Palm, TBWA, Telenet, Tiffany's, Thalys, Total Energies, Touring, Traxio, ULB, UCL, VanderHaeghen&Co, VIAS, Volkswagen,

en nog veel meer ...